Happy Birthday!

Hari ni birthday aku! Thanks korang yang wish kat aku tu :)). Aku aprecciate giler2! Aku ingat korang sampai esok. Hehe, takkan sampai mati pulak kan? Nanti aku wish korang balik mana yang belum sampai tarikhnya tu keyh? Jangan risau. 

Sumpah terharu giler weyh! Rasa macam nak nanges. Huu, tapi kawan2 aku still belum mesej aku lagi. Hanya beberapa je, nanti aku wat camtu kat korang jugak k? Huhu. Aku tunggu beberapa minit lagi nak masuk hari lain, barulah aku wish. Lepas tu, tiba2 mesej tu 'failed sending' pulak kan? Huh, tu aku suka :D dah jadi belated birthday! Muahaha, gelak jahat. Takde la, gurau2 je.

Korang still kawan aku. Kesah ape wish lambat ke ape kan. Bagi hadiah ke tak kan. *keningkening. Sayangg korang! Sampai sekarang wish aku dah dapat 78 wishes! Thanks tau korang. Sejak aku ade fb ni, barulah orang ingat birthday aku, kalau tak berapa kerat je yang hantar. Hope semua doa korang tu jadi kenyataan. Aku Amin kan saja. Izzati Nadhirah, tahniah anda menjadi yang pertama wish saya! Anda sudah mendapat balasannya kan> flying kiss <

Berikan cintamu, juga sayangmu,
Percaya padaku ku kan menjagamu,
Hingga akhir waktu, menjemputmu~

1 ulasan:

Miss Xyz =) berkata...

Birthday ke? Semoga sihat n ceria selalu!