Coretan Bandung>Jakarta

Assalam,
Aku baru je balik dari Indonesia ahad hari itu. Tu la kali pertama aku ke luar Malaysia. HUARGH, syiok!
Sorry la tak sempat nak update blog ni awal2, maklumlah excited tengok barang2 yang dah dibeli. Tapi tak ade la ketinggalan benor tarikh tu. Beberapa hari yang lalu je, bukan setahun kann? Hihihi.
Ni pun baru hari ini aku tak sihat. Ye la, sini cuacanya hangat, 'panas' kepala. Kat sana, mak oii 26 celcius.
Selama 4 hari 3 malam aku berada di sana. 3 hari di Bandung dan 1 hari di Jakarta. Tunggu la posting yang seterusnya untuk mengetahui cerita saya.

SAYOUNARA :)









2 ulasan:

Miss Xyz =) berkata...

bestnyeee

thestyle berkata...

belum habis lagi la..hehe